Over ons


Na 7 jaar ontwikkelen voldeed de Luxe Yurt aan onze hoge verwachtingen: ruimer, comfortabeler en duurzamer. Onze Luxe Yurt is uniek in Nederland!


Al 20 jaar specialist

V2 Production van Dick Verdonk is al 20 jaar specialist in de verkoop en verhuur van bijzondere tenten. Wij zijn een jong bedrijf met een passie voor tenten. En dan vooral voor bijzondere tenten.

Ons assortiment tenten groeit jaarlijks en wij zijn in veel gevallen betrokken bij de ontwikkeling van de verschillende ontwerpen. Mocht u aanpassingen willen op bestaande ontwerpen dan is dat in veel gevallen mogelijk.

Vanuit onze ervaring en passie hebben wij de Luxe Yurt ontwikkeld, uniek in Nederland. Een Luxe Yurt koop je niet elke dag. Advies, een goede begeleiding en service zijn daarom heel belangrijk. Wij denken daarom ook graag mee over de mogelijkheden van uw project of aankoop.

Bij aankoop van meerdere yurten wordt een passende offerte gemaakt en kan de verkoopprijs afwijken van de op deze site genoemde bedragen. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
yurt kopen dick verdonk
Dick Verdonk

Reacties van klanten

Van Mongoolse naar Luxe Yurt

Wij zijn 7 jaar bezig geweest met de ontwikkeling van onze Luxe Yurt. En, na vallen en opstaan, hebben we de Luxe Yurt sinds 2014 op de markt.

Wij wilden het concept Yurt/Ger uit Mongolië meer uit de alternatieve sector halen. Het is weliswaar een volwaardig huis in Mongolië, hier in Europa gelden andere regels, normen en gewoontes. En wensen.

Daarbij dachten we aan, ruimer, comfortabeler, duurzamer en met een neutrale sfeer. Zodat een ieder zijn eigen identiteit aan de Yurt kan geven.

De wanden moesten hoger, er moest meer licht in, en gebruik van moderne materialen. In 2014 voldeed de Luxe Yurt aan onze hoge verwachtingen en was gereed voor verkoop.

En natuurlijk gaan we gewoon door met de ontwikkeling …


yurt kopen dick verdonk
Eerste prototype met 210 cm hoge wanden
yurt levering

Levering

Wij leveren in heel Nederland. Maar ook daar buiten. Wij zijn regelmatig in o.a. België, Duitsland en Frankrijk te vinden.

Bij aankoop streven wij ernaar om onze tenten 4 weken na bestelling te leveren. In drukke tijden (lente en zomer) is het goed om even naar de levertijd te informeren. Bestel dus op tijd!

Garantie: Waarborg 2 jaar garantie is geldig op materiaal, naaien en accessoires. Garantie is niet geldig voor gewone slijtage en impregneren, het is alleen geldig voor materiële gebreken en naaiwerk. Garantie voor impregneer is 1 jaar bij passend gebruik.

Tegen een onkostenvergoeding kunnen wij vooraf de locatie komen bekijken om te bepalen of deze geschikt is voor het plaatsen van de yurt en welk formaat yurt geschikt is. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Wanneer een onderdeel vervangen dient te worden, dan kan deze altijd nabesteld worden. Zo blijft uw Luxe Yurt in optimale staat.Leveringsvoorwaarden

Al meer dan 20 jaar leveren wij uitstekende service aan onze klanten

Onze klanten